digplanet beta 1: Athena
Share digplanet:

Agriculture

Applied sciences

Arts

Belief

Business

Chronology

Culture

Education

Environment

Geography

Health

History

Humanities

Language

Law

Life

Mathematics

Nature

People

Politics

Science

Society

Technology

Poussi
بوسي
Born Safinaz Qadri
(1953-11-26) November 26, 1953 (age 61)
Cairo, Egypt
Occupation actress

Poussi (Arabic: بوسي‎), real name Safinaz Qadry (Arabic:صافيناز قدري:born 26 November 1953) is an Egyptian actress. She was born in Cairo, Egypt. She was married to the Egyptian actor Nour El-Sherif in 1972 and gave birth to two daughters, but the two divorced in 2006.

She is the sister of Noora Elweya Qadry.

Filmography[edit]

  • Al Amaleqa (The giants) 1974.
  • Lyaly Lan Taaood (Nights that will never return) 1974.
  • Al Dahaya (The victims) 1975.
  • Sana Ola Hobb 1976.
  • Seqan Fel Wahl 1976.
  • Qwtta Ala Nar (A cat on fire) 1977.
  • Laenet Al Zaman (The curse of time) 1979.
  • Al Aasheqa 1980.
  • Fottowat Boulak 1981.
  • Fettowat Al Gabal 1982.
  • Marzooka 1983.
  • Al Zammar 1984.
  • Al Shaytan Youghanny 1984.
  • Fettewwet Al Nas Al Ghalaba 1984.
  • Seraa Al Ayyam 1985.
  • Al Zeyara Al Akheera (The last visit) 1986.
  • Saat Al Fazaa 1986.
  • Al Amaleyya 42 1987.
  • Ragol Fe Fakh Al Nasaa 1987.
  • Lebet Al Kobar 1987.
  • Al Kammasha 1988.
  • Zaman Hatem Zahran 1988.
  • Shayateen Al Madina 1991.
  • Ibn Al Gabal 1992.
  • Leabet Al Entqam 1992.
  • Karawana 1993.
  • Al Aasheqan 2000.
  • Al Lahazat Allaty Ekhtafet 2001.

External links[edit]



Original courtesy of Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Poussi — Please support Wikipedia.
This page uses Creative Commons Licensed content from Wikipedia. A portion of the proceeds from advertising on Digplanet goes to supporting Wikipedia.
2034 videos foundNext > 

poussi

bouteldja.

moussa poussi arne

Tireye - Moussa Poussi

Tu as rencontré ceux qui t'aiment, et tu leur as coupé la tête. Tes ennemis, tu leur as coupé la tête aussi. Ceux qui ne te connaissent pas t'appellent Dongo...

Niger Chanson Moderne(Moussa Poussi)

moussa Poussi: Nabo Nabo

Niger Music.

poussi

petite video poussi.

Hewar Sare7 Gedan Poussi Samir Ep05 برنامج حوار صريح جدا مع بوسي سمير

poussi team

la poussi team.

JACQUES ET POUSSI

1 AN DEJA.

Kokeïna - Moussa Poussi

I made this song for the abandoned children. It is about all the children of the world. Cette chanson, je l'ai composée pour les enfants abandonnés, et elle ...

2034 videos foundNext > 

701 news items

LeFaso.net

LeFaso.net
Mon, 29 Sep 2014 16:13:16 -0700

Les valeurs humaines d'un guérisseur contées dans un livre. C'est ce que propose Poussi Sawadogo, écrivain et Secrétaire général du gouvernement et du Conseil des ministres, à travers son livre « El Hadj Saïdou Bikienga, un leadership altruiste en ...
 
L'essentiel
Sun, 09 Nov 2014 23:30:00 -0800

Les Warriors, dernière équipe invaincue en NBA, a été battue dimanche par Phoenix (107-95), tandis que les Lakers ont enfin décroché leur premier succès face à Charlotte (107-92). plus... par e-mail. Story · Memphis ne s'arrête plus, Cleveland répond ...

The National

The National
Thu, 23 Oct 2014 13:26:05 -0700

ABU DHABI // Amid a haze of flashbulbs and a healthy dose of pzazz, the eighth Abu Dhabi Film Festival was officially declared open for business last night. Scores of celebrities from across the world walked the red carpet at Emirates Palace in front ...

DigitalProductionME.com

DigitalProductionME.com
Sat, 25 Oct 2014 13:15:00 -0700

Many stars from the Arab world also attended the opening ceremony including Tunisian singer and actor Latifah, Egyptian actresses and actors Hassan Youssef, Samir Sabry, Nabila Obaid and Poussi; Syrian actors Soulafa Memar and Kosai Khouly, as well ...
 
LeFaso.net
Mon, 10 Oct 2011 16:54:22 -0700

Tant pis. Poussi Sawadogo a su aller au-delà des ces imprécisions sur ces origines. Mieux, il les a acceptées comme étant « l'expression de son africanité ». A38 ?ans Poussi Sawadogo dont le prénom signifie « prier » en mooré a un parcours qui force ...

Top Visages

Top Visages
Fri, 24 Oct 2014 02:11:38 -0700

Roger Poussi Wheauy, est chef d'agence de la caisse d'épargne. En plus des chiffres qu'il manipule au quotidien, Roger s'est découvert une âme de poète. Il vient de publier Cher Mon pays, Ne pleure pas, un recueil de poèmes paru aux éditions Edilis.

Canada Français (Abonnement)

Canada Français (Abonnement)
Wed, 19 Jun 2013 20:23:31 -0700

Une statue de Cézanne réalisée par sa grand-mère trône au milieu de la végétation. Poussi raconte comment celle-ci refusait le passage aux Jésuites, ses voisins, sur sa propriété. Ces deux femmes donnèrent une vocation très particulière à Château Noir, ...

LeFaso.net

LeFaso.net
Sun, 26 Oct 2014 07:26:15 -0700

En face sur les chaises « spectateurs », des membres du gouvernement dont on peut citer Poussi Sawadogo, Secrétaire général du Gouvernement représentant le Premier ministre, Jérôme Bougouma de l'Administration territoriale, Ablassé Ouédraogo ...
Loading

Oops, we seem to be having trouble contacting Twitter

Support Wikipedia

A portion of the proceeds from advertising on Digplanet goes to supporting Wikipedia. Please add your support for Wikipedia!

Searchlight Group

Digplanet also receives support from Searchlight Group. Visit Searchlight